Tuesday, 7 June 2011

.:Aku peLuk kOmpUteR akU seBab aKu Tak taHan:.

plik sgguh mendgrkan tjuk post entry kali nie... huahuahua....

tjuk ni Achiik amik dari DILA RASHID pas dicntum2... kuakuakua.. apa Achiik nk tulis ni??!

okok..... dimulakan.... Bismillahirahmanirrahim.............

pada suatu mlm yg tenang... hehe... sepatutnya mlm ni kuar date dgn tut... tp, cancel la plak... dia n family da mjlis tahlil... sempna kematian seekor tikus modok yg menghuni stor blkg rmh dia... adoyaii...! tikus modok mati pun buat tahlil ke??

oleh sbb dh xde idea nak buat mlm tu, Achiik pun cucukla broadband tersayang kat netbook terbaru Achiik ni... dpt free... hehehe.... trimas utk kerajaan Malaysia.... Achiik bgga menjdi rkyt Malaysia!! hahahahaha...

bnda first Achiik buat?? on9 aa... cangak bulu g... huahuahua... lama x gna perktaan tu...

tiba2 kat notification 2, Achiik nmpak nama KIM HYUN JONG.... weyh, BAEK SEUNG JO aku tu dlm PLAYFULL KISS... huhu...

mithout a further delay... cewahhh.... Achiik pun bukak aar profile dia...

GIILLLEEEERRRRR..... nie mmg official pnya... sendirian berhad by him... hahaha... bngganya bila dia request nak kwn dgn aku.....

pas Achiik approve, Achiik pun view ler pic2 dia.... huhu... adoyaii, tergugat iman, amal Achiik ni tgok pic tu... seksi siot!!!

tnpa sedar, Achiik dh pluk komputer Achiik... erat pnya... dh kalah pakai gam gajah dah... hahaha...

kalau KIM HYUN JONG nmpak ler, msti dia terharu giller punya... kuakuakua...

tp klu BF Achiik npk??? hem, 'aku ceraikan kau' ler jwbnya.... eh, cerai?! bila masa aku kawen nie?? huhu...

nmpaknya, Achiik undur diri la yer... fius otak dh 'hangit' nie!!! huhu b4 that, tataplah gmbar KIM HYUN JONG ni puas2 dlu... b4 he will be mine...in my dream... kuakuakua...


nie blm bila mamat nie buat muka innocent dia lg... aduss... aku tgh melting niE..............



1 comment: