Friday, 10 June 2011

.:KL GangSteR menGganAs di PawAgAm bErdeKataN aNda!:.

Assalamualaikum.. ......

huh! giller yg terjadi kelmarin...! haha... rncgan saat akhir Achiik dan kwn bek, NABILA ALIYA menjdi ganas.... haha... jgn pikir pelik... bukan ganas apa pu, cuma tgok filem thriller 2011, KL GANGSTER...

sbnrnyA, x target pun nk tgok citer tu... tp dh alang-alang klmrin ari first tygn... pergh! belum prnh g Achiik g terjah pwgm ari first tygn.. haha...

bila dh naik kat pwgm Villagemall, tgok xde citer yg best lg dh.... yg ada pun SOUND FROM GRAVE (citer hntu siam... pergh! mati hidup blik pun Achiik xmgkin lyn citer ni...!), SUPER 8 2D (citer ttg rksasa... huhu! mmg sleeping beuty la Achiik klu nonton citer cenggini..!) dan X-MEN (dh tgok dh... xphm lgsg jln citer dia... adoyaii... mmg burn aar tiket wyg time tu... huhu..)....

huh! sila buat plhn anda... msti anda semua pun nk tgk KL GANGSTER, kan? haha.. masa Achiik n da geng g pun, cma tggal tpt dduk dpn je... ala, bakor je la... asal x rugi pegi wyg... haha...



yg official poster citer ni! nah, mau tergugat Achiik tgok Aaron Aziz... adoyaii... nsib dia dh da bini je... haha



nah! ni time Malek blsh adik dia, Jai.. sial pnya adik!! rasakan!! haha...



time ni lak, Shark g menjhnmkan umah mak Malek... yg si Fadil lak kna tikam... ceh, nk mati pun blh wat lwk g... adoyaii... tersntuh gk time scene ni;... huhu...

masa kitaorg msuk tu, citer mmg dh start... giller...! kami suma berjln smpai ke seat dpn... nah2, ada mgkuk ayun 2 org amik seat kitaorg...! sial btol! so, tercampakla Achiik dan NABILA ALIYA ke seat yg lain... hah! tgh pnya seat! mmg skit aar tengkuk ni... dh nk terteleng dh!!

time dh dduk tu, cita dia dh smpai tang Malek kuar dri pnjara... dok kat imah Abang Long Fadil.... time dia dok belek pedang tu aar... xleh blah btol Fadil tu... ckp berdgar2! rupa2nya penakut! adoyaii!! REJECTED!..

klu korg mntak bapa bntang? mmg Achiik kasi 5 bintg! citer nie mmg best aar... lwn dia real... xboring... cuma ending dia siot ckit.... huhu... xpe la... kslruhan citer dia dh ckup utk tutup ending dia yg cm siot tu...

ha! nk tau lg satu bnda siot ak? hehe... jeng...jeng...jeng....

Achiik dan NABILA ALIYA pkai baju kurung!!! ha?! xcaya?? percayalah..... ha! kan Achiik dh menyumbgkan suara yg merdu bak buluh perindu ni kat korg... haha

nie semua idea NABILA ALIYA aar... dan Aciik setuju ja... haha... rasa cm mnarik lak pkai bju kurung ni... haha... nak2 pulak terjmpa ckgu lama.... wah2! bgga giller aar... hahaha...

xcaya jga? haih! korg ni mcm 'dia' aar... x caya, da ka ptut dia teka yg Achiik dan NABILA ALIYA pkai bju btik SAINA?! adoyaii... allergic deh dgn bju tu... huhu...

okok... Achiik sdiakan bkti utk korg....


haha... bila 2 org gdis ayu bergmbr... haha...


okok... Achiik no hal wif da bju krung... mmg Achiik plg xleh blah masa kena lgkh pgr coz nak menyeberangg g VM... mula2 ingt ok je.... skali Achiik wat brani mati g lgkh wat sesuka hati sesuki rasa... haha... malu giller! gdis ayu jd rockerz siot!! yg NABILA ALIYA msih mengeklkan keayuannya, dia mergkak!!! haha... xblh blah btol...

dh tu, g tgok wyg kl gngster lak... adoii!! x sesuai!!! haha...

Achiik sdhi dlu yarh... nk smbung gelak.... hahahahahahahaha................

No comments:

Post a Comment