Wednesday, 14 December 2011

.:13 dEcemBEr 2011:.

Assalamualaikum...
holla...holla...

hehehe... abis dh xde tjuk nk kasi, tarikh pun, men bedal je la... hehe... nway, macam yg dah tertulis kat atas tu, ari ni dah 13 DECEMBER 2011... hem, nk tny diri sndri dulu, 'Achiik, dh ada perubahan ke..?? nak hadapi SPM ni tahun depan....'
n dlm hati Achiik pun jwb, 'baru bergerak satu langkah. itupun, hanya bukak buku dan baca sebaris2... faham? oh, i'm juz staring je kt buku tu...'


adussss... klu my mom la yg tny ni, jenuh kena leter... xtahu la nak komen apa utk diri sendiri ni.... tekad xkuat la... xtahu nak buat apa skarang... gangguan banyak sangat kot.... huhu...

cmnie la kan Achiik nk citer aktiviti Achiik hari2... juz study bila wktu ptg dlm pkul 2... pas zohor... adala selak2 buku tu... cari mood... bila dh dpt mood, blh je baca... but nk fhmi tu.... aish... klu Achiik study yg f5 xp la if xphm tu... can be accepted... ni revise balik yg f4.... yg dah cikgu ajar dalam kelas... adusssss.....

pening la nak selesaikan masalah ni... if sesapa readers yg ada cara nak tolong Achiik, sgt2 la dialu2kan.... seriusly, dah byk search cmne nk tumpu masa study sgala bagai.. but, still xdpt nk concerntrate fully at study tu... can somebody plez help Achiik....???
juz komen entry Achiik... really2 need ur help... huhu... :'(


p/s: nway, makasih suma yg membaca n mengomen... may ALLAH bless us... :D


2 comments:

  1. salam...

    semoga berubah menjadi yg terbaik..:)

    ReplyDelete
  2. sama ja ngan aq ram....
    mula ckit2.... besa arr terpengaruh ckit kan dok umah nih.. =)

    ReplyDelete