Friday, 2 December 2011

.:sAngaT kaRUt:.

Assalamualaikum...
holla...holla...

hem, juz now, bru ja tgok citer LAGU CINTA NIRMALA.... hem.. skit ati nya tgok!!! well, sgt2 syukur yg citer tu dh abis....



nway, at sini, Achiik nk citer ttg kekarutan citer tu.... pergh!!! gila thp pnya karut aar!!!!

firstly, ni utk episod klmarin aar.... erm, DIDIT ni nk melamar YASMIN... ok, xpala tu... then kepala dia terhantuk dgn pntu sebuah lori ni... berdarah2 kepala dia n cincin yg dia nk lamar YASMIN tu jtuh... DIDIT amik... n dia pun g melamar... xthula YASMIN terima or x coz tetiba ja DIDIT tu pengsan.... 
then, diorg tnjuk scene TESSAR msuk hospital... coz kna tikam... dan KEKARUTANnya bermula di sini... td, DIDIT berdarah2... ni tetiba, DIDIT sihat xda luka or whatever yg menunjukkan dia terhantuk.... 

**IKLAN........................................

pas je iklan, dia tnjuk plak DIDIT dikejarkan ke hospital.... ops!!! stop2.... td DIDIT terhntuk smpai pengsan... pastu, dia g melwt TESSAR.... ni, dia msuk hospital plak.... weyh..... tlgla.... rasa bodoh gila bla tgok.... grrr.....

**EPISOD ARI NI (last eps)

yg ari ni pnya pun lwk... hehehehehe.... NIRMALA tu dh nk meninggal... tetiba, mncul roh TESSAR... dok suroh dia hidup balik... demi cnta dia terhadap TESSAR... masa tu, doktor dh sahkan pun kata NIRMALA tu dh ninggal... tetiba, mata NIRMALA terbuka.... ok, means that dia hidup balik la....
then, NIRMALA tu dipndahkan ke wad... yg bez plak, td dh nk meninggal... thp pnya nazak.... ni, dh blh bngun... n jln cm org yg sihat... grrr....
Achiik tgok smbil gelak2 je... haih!!! apasal yg lwk sgt ni... thp aar...!!!


bkn la nk komen pa2... coz klu Achiik boring sgt, citer gila pun lyn an... tp tlgla plih crita2 yg bermnfaat skit utk ditonton oleh rkyat MALAYSIA... crita cnta, xkisah... tp yg logik la...
ni yg mati blh hidup blik... okok... mybe tu kuasa ALLAH... xda sapa yg blh lwn... but make it logic... kita ni hidup dlm realiti bkn mimpi atau angan2....

hem.... tu ja kot nk komen keKARUTan yg berlaku dlm TV...


~chow....


2 comments:

  1. citer indon memang ar camtuh -.- buar sakit hati je tgk enn ? hahaa

    ReplyDelete
  2. nak tau? aku pon tgok gak.
    TAPI! TAPI! masa "kejadian didit tu kan" aku tatau nak bagi reaksi apa.. nak komen pon tatau papa coz baru ja tgok.. tapi yg pastinya.. mak & suma anggota family aku tak kata papa pon. aku bajet aku sorg ja perasan =.=" HAHA!

    ReplyDelete