Tuesday, 8 January 2013

.: unForgEtabLe mEM0rY :.

Assalamualaikum.....

pada tanggal 8 JAN 2008..... acewaaahhhh... mcm nk karang novel sejarah pulak dia ekkk... thehehehe.... xde apa la... Achiik juz nk smbut birthday EVO ari ni... hehehe.. sbbnya, pada tarikh yg sama, 6 thun yg lalu, Achiik n first ahli EVO mendftrkan diri dlm dewan SAINA... hehehe...

n sejak itu, terbentuknya EVO dlm sejarah SAINA... EVO yg nakal.... yg xdgr ckp... yg keras kepala... yg berlagak otai... yg hanya tahu berseronok... yg di maki dan disumpah tetapi ttp stand together wt dunno ja... dan 'batch' terburuk maybe dlm sejarah SAINA....

arghh!!! ignore je suma tu... hampa xdak dlm golongan kami, apa hampa tau...? sembang ja lebih... dusshhh... emo la plak... huhu....

xkisah la apa org nk mention kat EVO tp batch EVOLUTION0812 ttp stand together... slg bantu antara satu sama lain... xmo gduh2, k... :))

so, EVOLUTIONIST....
da yg 5 thun... da yg 2 tahun bersama... tp wlubgaimana sekalipun, ada sesuatu yg mengikat kita...
wlu kita cuba utk menafikannya... we are still EVOLUTIONIST...
ala gduh2 manja tu biasa la... sgguh xnormal seseorg manusia kalau xberselisih faham dgn org di sekeliling nya, rite...??

lastly,
SELAMAT HARI ULANGTAHUN EVOLUTIONIST YG KE-6....
moga ALLAH sntiasa mempermudahkan hari-hari kita, insyaAllah.... :))

p/s : EVOLUTION0812 is nama batch Achiik kt sklh.. adat SBP, setiap batch ada nama yg tersendiri... >_<

# ni surat twrn... huk3... memori sgguh...!


~ wassalam....


No comments:

Post a Comment