Saturday, 10 August 2013

.: BeraYA bERsaMa mEreKa :.

Assalamualaikum...

third day of Eid Fitr.. Alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk bernafas lagi di atas bumi Allah...
mcm yg dah Achiik rancang dri b4 puasa lagi... 
raya ke 3 mmg spend untuk p beraya with miera & nelly...
thun lepas xberkesempatan.. Alhamdulillah thun nie berjaya jgak... heeee...
well, lepas jgak rndu aku kt mereka berdua...
last jmpa Nelly b4 msuk matriks...
last jmpa Miera masa last day dkt Saina... lpas tu xjmpa2... ='(

mula2, Nelly dtg beraya dkt rumah... wif her family aar...
then Achiik ikut naik kreta depa p rumah Miera...
sobs sobs sobs...
rndu amat my sayang-sayang tu... huk3...
yo la, sorg terlepas p Perlis, sorg sesat kt Penang & sorang lagi terpelanting p Perak...
tp Alhamdulillah, kami bersatu dkt Sg Petani... 

doa Achiik setakat nie hanya satu,
semoga tali persahabatan ini terus terikat kukuh dan utuh...
walau di mana saja kami bertiga berada...
walau berapa lama kami xbersua...
insyaAllah...

p/s: dun worry... ampa sorg2 take turn setiap hjg mggu Achiik semata2 nak on phone... ^_^


# masa raya dkt SAINA 2011...


# bertiga masa Grande ur Dinner Evo thun lpas... 


# AMIRAH MAHFUZAH (putih) & NABILA ALIYA (blazer)...
# HAKA Saina 2011....

~ wassalam....


2 comments:

  1. assalam..beb!! rindu dorg jugak..smpai kan salam dan rindu aku kpda dorg :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam... hahaha... insyaAllah... =D

      Delete