Wednesday, 28 August 2013

.: Merdeka Raya KMP 13/14 :.

Assalamualaikum...

pe khabo ha...?! (gaya gengster)... muehehehe... ok, sila ignore ke'gila'an Achiik tu... besa la time2 ceni, ngantok2... ok..! stop babling la Achiik ... =P

btw, juz nk khabo kan kat bloggie keshayangan nie about smbutan at KMP... woooppsss... first time update pasai event KMP trus ke bloggie... sebab xdak mood nak bukak buku and study... sejuk2, macam nie, mmg jgn harap la... heeeee...

pagi td ada Sambutan Merdeka Raya Kolej Matrikulasi Perlis... setiap praktikum take part hias meja dan hidangan utk majlis kali nie... meja tu sederhana ja, 1 praktikum dpt sebijik.. so, kena la hias2 bagi cntik2 dan bertemakan merdeka + raya... praktikum Achiik, M2P1 buat simple2 ja... but look nice ok..! ahaks..! hahahaha.... serabut-serabut pun buat apa kan..?! heeee...
hidangan plak, terserah masing-masing nk buat apa... macam praktikum Achiik, sediakan nasi impit + kuah kacang ja... simple and shedappp... heeee... sedap la feveret Achiik tu....
ada praktikum yang sediakan laksa, koktail, kek, lontong, dan macam2 lagi la...
menarik2 je semua makanan tu...

majlis start pukul 9 pagi and habis pkul 1 ptg... pastu ptg tu, pukul 2 Achiik ada kuliah... sori cikgu, mmg xleh nak fokus langsung... x mengantuk pun tp fikiran entah ke mana... maybe sbb penat sama kot pagi tu.... hmmmmm....

apa pun, Achiik betul2 enjoy la event hari ini... dpt classmates yang awesome..!! gila2 and sooooo funny... hahaha... xkering gusi la... 
last but not least, thanx semua bdak M2P1... btul2 have fun dgn ampa2.. heeee...


# Geng EVO punya... =D


# M2P1 tgh prepare meja.. weeeee.... =)


# M2P1 awesome...!!!


# Pagi raya.... heeee... ^_^


# comeyh x kami..? ahaks...!!! 


# jejaka-jejaka M2P1...


# having fun snap-ing... =D


# ehhhh...!! hahaha... =P


# Ilah and Mcna posing sambil makan sate... 
buleh tara tu... hahahaha.... ^_^


# Evo posing kat luar Dewan Seri Kayangan... >_<


# akibat hilang fokus, kita snap-ing dlu... heeee...
EVO..!!

~ wassalam...

No comments:

Post a Comment