Sunday, 18 August 2013

.: OuTinG ouTinG :.

Assalamualaikum...

weeee... excited2..!! on9 di KMP.. hahaha... boleh sangat aar tara tu kan...
bawak berukband dtg KMP.. then, my study pun hancussss plus terabur... =.=

ah..! xmo crita kes2 study ni..tolak tepi sat naaaa..
kali nie nak cer2 pasai outing plak... heeee... bukan slalu outing nak pi jauh2.. slalu dok ulang pi C-mart xpun Kangar ja... buhsannn jgak, x gitu...??
then, alang2 my ex-skulmates Atiqah ajak g outing Jitra, trus Achiik say YESS..!! hahahaha...

so, pagi2 buta tadi, pukul 9... kami semua (8orang) mula la berangkat pi kat teksi... lebih kurg setgh jam gitu smpi dah depan Jitra Mall... yang Tiqah survey wayang pukul 10.20 pagi, cerita R.I.P.D... tup tup... Jitra Mall pun xbukak lg ha..! panggung wayang plak bukak pkul 12... hmmmm... =.=

so kami semua lepak2 kat kedai mamak dlu.. sarapan apa suma... then, jalan2 survey brg yg nak beli...
pukul 11, Jitra Mall pun bukak.. terabur la kitaorg p nek atas tgok tiket wayang... heeee...
malang sgtt sbb tiket seterusnya utk crita tu pukul 12.30 tgh malam... hahahaha... mmg boleh kami nak tgok midnight movie... =.=
bincang punya bincang, kitaorg decide tgok crita Adnan Sempit 3.. pergh...! mmg jauh lari aar dri plan asal... huhuhuhu...

tp apa pun, crita Adnan Sempit 3 tu not bad la... wlupun nmpak mcm mempromosikan mee segera Mameee... hahaha.. penaja maybe... crita tu mcm sekuel dia sebelum nie ja... hahaha... nak tahu cena kesudahan sekuel kali nie, p serbu wayang dekat-dekat ampa, ok.... =)

lpas tgok wayang, kitaorg solat pastu p mengenyangkan perut yang berirama syahdu nie... heeee... makan pizza je pun... tp okla, puas jgak dpt pekena pizza tu...
sementara nak balik tu, kitaorg jln2 satu Jitra Mall... byk jgak la 'tangkapan' yg kami dpt tgkap.. hahahaha... Achiik dpt la sehelai tudung bawal & jam tangan... heeee.. puas, dpt jgak beli jam yg mmg Achiik teringin sgt dh slama nie... =D

argh..!! sori sgt if entry kali nie ayatnya mcm membosankan je... act, Achiik xdak mood sgt nk hupdate2 bagai... mood suma tertinggal kt SP... kat sini mood lain... hahahaha...

here some photos yg kitaorg snap2 tdi... heeee... lyn la diri sndiri noh... soooo sori... ='(



# Achiik and Tqah... hahahaha... besaq sgt muka hero mat salleh tu...


# Me, Tqah and lagi dua rumet dia.. 
Nadia & Zurin...


# All of us...!!

~ wassalam...


No comments:

Post a Comment