Saturday, 21 September 2013

.: Fighting :.

Assalamualaikum....

spending my weekends here in Arau... nie pun baru balik dri bengkel kimia jaaa... heeeee... tp xpa la, nak balik selalu-selalu pun penat jugak yang dapat...
nak g tempah tiket tren dh sepasal... then, nak berpusu-pusu masuk tren, nak cari seat yg kadang-kadang dirembat orang lg... adoiiii....
so, minggu nie Achiik stay KMP ja wlupun kalau ikut, minggu ni turn student perempuan balik... heeee...

well, life kat KMP so far so good... heeeee.... ^___^
with le roomates and classmates... xlupa jgak kwn2 evo....
result UPS pun dh kluar ritu... ehemmm... kureng memberangsangkan tp apa pun Alhamdulillah, my Physics still antara yg terbaek... heeeee...
tp, math dgn kimia mmg hncuss... lebuq teruihh... padahal Achiik xpenah ponteng attend discussion with classmates, bengkel2 yg lecturer kasi... hmmm... kena selidik balik nie kot2 lompang kat mana2... hmmmm....
math plak... 1 ja cara yang Achiik tau nak buat pun, bykkan latihan... tp kalau xreti, bebaiiii...!!! hahahaha.... giloss aar, dlm kuliah faham ja apa Cikgu Samad ajaq... skali kna wt ltihan tutorial & past year exam, perrggghhhh.... awatnya rasa mcm xpernah belajaq.... =.=

lebih kurang 34 hari mcm tu ja lagi nak PSPM... persediaan...? ada la 40%.... 
Ya ALLAH..... =='

Achiik,
jangan jd baloq sangat dah... jangan sesekali ulang kesilapan masa SPM dlu... dan jangan lagi dok buat bajet terror, study last minit... hang tu dah jadi budak matrik, sedaq sikit... dusshhhh...!! belasah diri sendiri...

well friends, do pray for me and other matriculations' students... insyaAllah 4 flat wlupun apa saja aliran yg kami bawak... 

AJA AJA FIGHTING...!!



~wassalam....

No comments:

Post a Comment