Monday, 17 March 2014

.: Penat... Lelah... :.

Assalamualaikum....

Heyaaaaa... 6 weeks to go b4 nak PSPM2... Hmmm Preparation Achiik???...
Macam tak sampai 10% ja lagi... Bukan tak cuak, tapi KEMALASAN menguasai diri.. Heeeeee....

Act, Achiik tgh banyak gila kerja nak kena buat... Tutorial phy, chem, math.. Kesian Puan Yulie, tuto dia Achiik selalu xbuat... Soriiii... Heeee..

Xdak topik sangat pun nak update... Just nak luahkan kepenatan + kebusy-an... Nak outing lepas stress pun, kad matrik kna block... Haiiilaaaa...

Tak sabaq nak balik hujung bulan ni... Last balik bermalam as budak matrik.. Last nak naik tren pkul 7.30 ptg...

Tak sabaq sbb sekarang ni Achiik rasa penat sangat.. Mcm xmenang tangan.. Mana nak study, nak siapkan qeja, nak siapkan lab report...

Tapi salah sendiri jugak, sapa suruh bertangguh kerja kan... Hmmm... Put the blame on yourself la, Achiik..  *dushhh*....

Okla, nak smbung buat assignment phy... Daaaaa...
Utk kawan2 hat nak hadap final tu, gud luck yaaaa... Banyakkan berdoa moga Allah permudahkan urusan...

Buat adik2 SPM13, gud luck utk result hat nk kluaq ari Khamis ni...
Redha dgn keputusan yg kita dapat... Allah tahu apa yg terbaik untuk kita..
Percayalah, aturan Allah adalah yg terbaik...

Adiosss....

No comments:

Post a Comment