Wednesday, 15 October 2014

.: Azam Midsem :.

Assalamualaikum....


holla... ehhhh... kerap plak rasanya menghupdate blog ni... bosan ok bosan... bukan sebab tak dak kerja nak buat tapi sebab tak tau nak buat apa... semangat semua rasanya dah selamat sampai rumah... jasad ja ada ni.. roh semua dah selamat sampai... Ya Allah.. dah masuk 7 tahun dah kot stay asrama tp still tak boleh hilang homesick tu.. haii laaaa... dengar balik rumah ja automatik menggedik terus... hahaha... tapi Alhamdulillah tak macam form 1 dulu.. sampai nangeh2 haaaa....

hohoho.... cuti seminggu nak buat apa eaa...? 
dah plan nak lepak dengan Nelly... tu aktiviti wajib ok.. banyak sangat sangat sangatttttttttt nak cerita nak gosip dengan mak cik tu...
lepas tu, nak lepak dengan geng2 evo...!!!! buat rombongan che Kiah p kenduri kat rumah Atiqah Mat Nasir... heeeee... part plan tu mmg Achiik xsabaq sangat... rindu bangetttt dengan manusia-manusia itu....

selain itu, spend masa study ok... hujung bukan Okt ni ada test.. penting howkeyyy... 

di samping itu, wajiblah meluangkan masa dan perut anda memakan dan menikmati masakan my mom.. ohhh marbeles... tersedap ever lepas masakan my nenek... hahahaha... tapi still yang tersedap ok.. haihhh... bila la anak dia ni nak mewarisi bakat memasak ni... bakat memakan dah sentiasa ada sejak azali...

still tak boleh lupa kesedapan my nenek punya masakan... ohh rindunya Ya Allah.. bila tok nak balik jumpa kami semua... hmmmm.... rindu macam-macam.. raya pun suram ja tanpa tok.. hmmm....

Achiik ni kalau cakap pasai makan, makanan dan lauk serta food, memang berjela la jawabnya... tengok tuan badan saja dah la... tembun kiut miut tembam tomeyh aja... pergh gitu... hahaha... sabo je la.. tuan badan ni mmg kaki perasan pun... hehhhhh....

panjang puloks post kali ni... howkey, nak sambung buat tuto yang dari tadi tak berganjak dari angka 1.. hikss... Achiik Achiik... bila hg nak berubah ni...? tadi konon-konon dah dapat inspirasi nak work hard drp Dr Sukumar... tak sampai 24 jam, dah hampeh... gitu kau nyah... opssss....

okok... chow dulu...!! 

~ wassalam.....


No comments:

Post a Comment