Thursday, 23 October 2014

.: Biar :.

Assalamualaikum...

apa habaq orang kampung..?? ok... Achiik tau bog ni xda readers... hahahaha... sekarang bukan lagi zaman kegemilangan blog2 ni... ok... xpa... ada Achiik kisah...?! heeee... nak jugak post entry baru kat sini...

Bila org suggest Achiik lagu baru atau yang best, Achiik suka cari mv dia.. Official mv... tapi sekarang, Achiik lebih suka cari versi akustik.. tak tau kenapa, rasa macam lagi best lagu tu kalau kita dengar the real voice of the singer.. that's why Achiik suka layan akustika Hotfm.. hahaha.. ada ja video-video tu semua dekat channel Hotfm...



suka dgr real voice of Tomok, Yana, Izzue... dan semua sekali lagi... terutama Dato Siti... but, Achiik lagi prefer, sgt2 suka dgr lagu Biar... by Hani & Zue.. Achiik ada upload video tu dekat atas.. rajin-rajinkanlah diri anda untuk menekan butang play ok..??

Reason kenapa Achiik suka lagu ni...? hmmm...

"tanpa ku sedari kau yang tertinggal di hati
tiada ku menduga rasa ini kan hadir
maafkanlah aku..."

"berikanlah ku peluang..
tuk jadi yg terbaik untukmu...
takkan aku kecundang...
selagi kau bukan milikku..."

"biar..biar..biar...
aku menunggu
sampai habis nanti.. semua hayat ku..
biar..biar..biar...
aku tertunggu...
cinta tulus ikhlas.. dari hatimu.."


it's potray me.. my feelings.. right now.. muahahaha... gitu deh.. potray sangat... 
hmmm... entah la.. the time will come.. soon.. but i don't really know, when... hahaha... sabar Achiik... sabar... 
tak semua yang kita nak, kita akan dapat.. Allah tahu yang terbaik.. lambat atau cepat ja sekarang ni.. but if cepat, are you ready enough to walk through it..?
been thinking of it a few months ni.. jiwa kata mahu tapi apakan daya, masanya belum tiba.. Achiik pun sedar diri Achiik belum sempurna.. belum cukup kuat.. iman belum cukup kental... 'calon'nya juga ku belum punya... hahahahaha...

ku biarkan tergantung di situ persoalan ini...

~wassalam....


No comments:

Post a Comment