Monday, 8 December 2014

.: Entry Mohon Jangan Muntah :.

Assalamualaikum...


Month of examination.. DECEMBER.. Tapi final Achiik start 29 Dec ni.. Aci laaa naaa... Hahaha... 6 papers... 6 days... 29/12-12/1/2014... Hamikkkk kau..! Banyak sangat subjek ambik untuk sem ni.. Haha... Hadap la yerr... Tapi apa pun, Alhamdulillah antara setiap paper tu ada jugak gap 2-3 hari.. Sempat nak buat perangai last minit hang tu, Achiik...

Apa pun, this is my first war in USM.. May Allah ease.. Cuak.. This subject used to be my favourite subject back then in KMP... Plisssssss... Do the best, Achiik... Mohon sedar diri.. Hahaha...

But until now, preparation still below 10%.. Hahaha... Still focussing on my assignments... Semua 3 assignment yg kna submit before final.. Uuuuuuu.... CO+Programming+Prolog... Mohon siapkan cepat...

Di sebalik kesibukan diri nk hadap mcm2 ni, sempat lagi hati main-main... Main-main rindu.. Main-main sakit.. Aisshhh... Sah dh hg ada penyakit hati ni... Mohon p Pusat Sejahtera dgn segera... Yaaaaaa... Tapi apa guna, pengubat dia entah di mana.. Entah masih hidup atau telah tiada... Entah... Miss him.. I do... But, does he know..? Nk gtau..? That’s really not me..!!! Men kirim dlm doa ja mampu.. Moga sampai...

Achiik pun dah tak suka ‘hubungan-hubungan’ ni.. Rimas... Serik.. Penat.. Focussing dekat future, study, mak ayah, famili, future ‘imam’... That’s all... Bukan masa nak jimba cinta monyet beruk kera dan sama waktu dgnnya lagi.. Time to be serious.. In every relationship.. Termasukla friendship skali pun.. Or maybe about love... Serahkan semua pada Allah... Bila masanya tiba, insyaAllah...

Jodoh itu amanah... Bila dah sampai masa kita mampu untuk carry amanah tu, Allah akan hadirkan ‘dia’... Put 200% of trust dekat ALLAH.. Ok.?

Done with that part...

I miss my familia... My mom n dad especially... Padahal baru ja mai dari rumah ni... Tapi dah rindu.. Dah merengek dekat fon.. Oh maiiii.. Pliss accept the fact yg Achiik mmg anak manja, suka merap mak ayah... Hahahaha... Dh 19 going-to 20 pun perangai macam baru umoq 4 tahun... Hahaha... Ehhh, biaqla.. My mom n dad kot.. Halal...~~

Puas hati balik kali ni.. Boleh makan semua yang masuk wishlist.. Hahaha.. Seminggu sebelum balik mmg dh list siap-siap apa nak makan.. Siap extend cuti lagi semata-mata nak makan semua... Tadi petang masa siap-siap baru perasan, “Awat seluaq aku makin ketat..??!!!”... Mohon sedaq diri hang tu makan berpinggan-pinggan nasi, makaroni, spagetti, tomyam, ayam bakaq... Uishhh.. Mohon sedaq diri hang habiskan semua dalam masa 2 hari.. Mohon sedaq... Hahahaha... Oppppssss... Kantoi la.. Tapi apa boleh buat, kalau dah nama ayaq tgn mak tu, mmg thorbaik... Forever thorbaik la...!!!

Lagi nak meraban apa..? Hampa bukan baca.. Tau entry Achiik tak best dak.. Banyak membebel ja.. Ok... Mohon close tab hampa sekarang.. Achiik tak dak mood nak layan selera hampa.. Hahaha... Nak jadi selpish sikit...

Ok, gonna end my babling right now... Wishing all the best utk semua yg rasa hampa nak finals tu... Do the best beat the rest...

~wassalam...

No comments:

Post a Comment