Wednesday, 21 January 2015

.: SEM Bercuti :.

Assalamualaikum...

Holla.. Uuuu.. Bestnya qadha' tidoq, marathon k-drama, makan, mandi.. Syoq sungguh ea Achiik...

Hahaha.. Kekonon plan nak keja tapi semuanya terkubur.. Malaih memikirkan sebulan + seminggu ja cuti.. Heeee.. Jeles ja tgok Lee qajen.. Dulu jadi promoter Larry b4 masuk USM.. Sekarang part time cashier.. Awat Achiik xrajen macam dia ek..? Hmmm... Ok xda jawapan... Hahaha

Cuti ni plan macam2 konon nak berjalan2 dgn geng2  Achiik.. InsyaAllah tp xsure lg bila.. Me at home..? Kalau x tgok tv, marathon k-drama.. Xpun kemas bilik (boleh bilang ja.. Heee).. Xpun tidoq.. Xpun, makan.. Mohon jgn bash tengok pertambahan kadar double chin kepada triple chin.. Ok tu hiperbola sgt.. Hny pertambahan beberapa kilo.. Heeeeee

Sambil tu memikiorkan result, nak ambik minor apa sem depan.. Hmmmm... Migrain2...

Okla, Achiik nak bersenang2 jap layan novel plak.. Mood jiwang is turning on.. Yeahh.. Jap lagi ada la tu tweet Achiik yg jiwang2 muncul.. Kita kan single.. Heheeeeee.. Ok.. Hal tu complicated so just shut ur finger Achiik (reason shut finger sbb jari yg dok menaip ni)...

And one more thing, please pray utk kesembuhan mak saudara Achiik.. Admitted now dekat ICU hospital Penang.. Moga cepat sembuh, insyaAllah..